cicekpostasi
Arananlar: Orkide , Gül , Papatya , Teraryum , Lilyum, Saksı çiçeği
üye girişi
Üye girişi
üye ol
Üye ol
sipariş takip
Sipariş takip

Gizlilik Sözleşmesi çiçek siparişi - online çiçek gönder

Gizlilik Sözleşmesi



ÇİÇEK POSTASI GİZLİLİK SÖZLEŞMESİ



İşbu Gizlilik Sözleşmesi Cicekpostasi.com İnternet Hizmetleri (“Cicekpostasi.com ”) sahibi olduğu www.Cicekpostasi.com .com ve/veya sair internet sitelerine ilişkin gizlilik politikasını içerir.
Cicekpostasi.com 'nun sahibi olduğu www.Cicekpostasi.com .com ve/veya sair internet sitesini ziyaret ederek aşağıdaki tüm yükümlülükleri ve kuralları kabul etmiş sayılmaktasınız.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel veri olarak tanımlanabilecek müşterilerimize ait ad, soyad, e-posta adresi,

T.C. Kimlik numarası, demografik veriler, mali veriler vb.

veriler, siparişlerinizi almak, ürün ve hizmetlerimizi sunmak, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek, sistemsel sorunların

çözümü, ödeme işlemlerinizi gerçekleştirmek, önceden onay vermeniz halinde siparişleriniz, ürünler ve hizmetler hakkında

pazarlama amacıyla, bilgilerinizi güncellemek ve üyeliğinizi yönetmek ve sürdürmek, ilginizi çekebilecek

ürün ve hizmetleri önermek ve 3. kişilerin teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini Cicekpostasi.com adına yerine

getirmelerini sağlamak ve mesafeli satış sözleşmesi ve sair sözleşmelerin ifası amacıyla

Cicekpostasi.com yazılı/manyetik arşivlerde muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilir.

Cicekpostasi.com , hizmetlerini sunmak ve içeriğin bireysel ihtiyaç ve ilgilere uyumunu sağlamak için çerez kullanmaktadır.

Bazı durumlarda internet sitelerine bireyselleştirilmiş (kişiselleştirilmiş) erişim ve belirginleştirme

çerezlere dayanmaktadır, fakat sıklıkla bir kullanıcının şifresi ile bir oturum ile yetkilendirilmesi gerekmektedir.

Tarayıcıda çerezleri hizmet dışı bırakmak internet sitesindeki hizmetlerin kullanımını önlememektedir, fakat bazı teknik sorunlara yol açabilmektedir.

Çerezler, kullanıcının internet sitesini kullanımı ile ilgili genel, istatistiki bilgi toplamak için de kullanılmaktadır.

Cicekpostasi.com müşterilerinin Cicekpostasi.com internet sitesinin mobil versiyonu

(akıllı cihaz uygulamasının) kullandığı hallerde alışverişlerine dair her türlü kişisel olan-olmayan bilgiler de (konum verileri, incelenen

ürünler ve alışveriş konusu ürün-tutar bilgileri dahil) uygun teknik yöntemler ile alınabilir, ticari amaçlar ile

Cicekpostasi.com tarafından süresiz/süreli kaydedilebilir, yazılı/manyetik arşivlerde

muhafaza edilebilir, kullanılabilir, güncellenebilir, paylaşılabilir, transfer olunabilir ve sair suretler ile işlenebilecektir.

Kullanıcılarımız her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda belirtilen iletişim kanallarından

Cicekpostasi.com ulaşarak kişisel veri kullanımı-işlenmelerini ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletişimleri durdurulmasını talep edebilirler.

Müşterilerimizin bu husustaki taleplerinin Cicekpostasi.com ulaşmasını müteakip içerisinde kişisel veri işlemleri ve/veya elektronik ticari ileti gönderimi durdurulur.

Ancak yürürlükteki mevzuatın izin verdiği/işlenmesi/saklanması/tutulması zorunlu olan veriler işlenmeye veya ticari elektronik ileti gönderimine devam edilebilir.

Müşterilerimiz dilerse kişisel verilerinin işlenmesi ile ilgili işlemler hakkında Cicekpostasi.com her zaman başvurabilir ve bilgi alabilir.

Bu hususlardaki başvuru ve talepleri yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir.

Cicekpostasi.com tarafından müşterilerine yürürlükteki mevzuata uygun olarak, her türlü ürün ve

hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla çeşitli sosyal, ticari ve sair elektronik iletiler SMS/kısa mesaj,

anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks ve diğer elektronik iletişim araçları aracılığıyla gönderilebilir.

Müşterilerimizin belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya kendilerine gönderilen ticari elektronik iletiler çerçevesinde bir

ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce yapılacak tüketici sözleşmesine tabidir.

Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır. Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş

ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

Cicekpostasi.com ait internet sit ile ilgili her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen

kullanımı konusunda; üçüncü kişilere ait olanlar hariç; tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Cicekpostasi.com aittir.

Cicekpostasi.com üyelik iptal işleminizi info@cicekpostasi.com adresine e-mail göndererek veya Cicekpostasi.com Hesabım sekmesi altında yer alan

Üyelik İptali seçeneği üzerinden işlem yaparak gerçekleştirebilirsiniz.

Cicekpostasi.com işbu Gizlilik Sözleşmesi’ndeki tüm maddeleri ve müşterilerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda gerekli görebileceği her türlü

değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler

Cicekpostasi.com ve/veya Cicekpostasi.com internet sitesinden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olacaktır.

Cicekpostasi.com zaman zaman düzenleyeceği kampanyalara ilişkin tüm hakları saklıdır.

Cicekpostasi.com aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz.

Cicekpostasi.com İNTERNET HİZMETLERİ

Hürriyet mahallesi adnankahveci caddesi no 3A kartal istanbul

info@cicekpostasi.com

Tel 1: 0850 255 30 55

Tel 2: 0216 451 71 66

Fax: 0216 309 71 54

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AÇIKLAMA
Cicekpostasi.com İnternet Hizmetleri (“Cicekpostasi.com ”) aktarılan kişisel verilerin korunması konusundaki temel bazı bilgileri aşağıda belirtmiştir.

Cicekpostasi.com, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) m. 10’dan doğan kullanıcıyı aydınlatma ve bilgilendirme

yükümlülüğünü yerine getirmek amacıyla aşağıdaki yazılan açıklamaları kullanıcılarımıza ve web-sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanan

3. kişiler için dikkate sunmaktadır. Cicekpostasi.com işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metnini yürürlükteki

mevcut mevzuatta olabilecek değişiklikler çerçevesinde uygun olan her zaman güncelleme hakkını saklı tutar.

1) Cicekpostasi.com bu konudaki yasal dayanağı var mıdır varsa nedir?
Müşterilerimizin kişisel verilerinin kullanılması konusunda çeşitli kanunlarda düzenlemeler bulunmaktadır.

En başta KVKK ile kişisel verilerin korunması esasları düzenlenmiştir. Buna ek olarak 6563 Sayılı

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun da kişisel verilerin korunmasına ilişkin hüküm içermektedir.

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu hükümleri yoluyla da kişisel verilerin korunması için bazı hallerde cezai yaptırımlar düzenlenmiştir.
Diğer taraftan, 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler

Yönetmeliği’nden doğan yükümlülüklerimizin ifası amacıyla verilerin toplanması ve kullanılması gerekmektedir.

2) Cicekpostasi.com kişisel verilerin toplanmasında nasıl bir yöntem kullanmaktadır?
Cicekpostasi.com, sitesini ziyaret eden kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla ve yasal yükümlülük içerisinde, işbu Kişisel

Verilerin Korunması Hakkında Açıklama metninde belirtilen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak şartı ile gezinme

bilgilerinizi toplayıp saklayarak, işleyecek ve inceleyecek, üçüncü kişilerle paylaşabilecek ve güvenli bir şekilde saklayacaktır.

Cicekpostasi.com web sitesinden veya diğer platformlarında işlem yapan müşterilerimizin paylaştıkları veriler,

müşterilerimizin onayı ve mevzuat hükümleri uyarınca Cicekpostasi.com tarafından kullanılmaktadır
Cicekpostasi.com İnternet Hizmetleri’ne ait olan Cicekpostasi.com web sitesi çerez (cookie) kullanan bir websitedir.

Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesini sağlayan, genel olarak harf ve sayılardan oluşan bir dosyadır.

İnternet tarayıcınızın "yardım" dosyasında verilen talimatları izleyerek veya “www.allaboutcookies.org” veya “www.youronlinechoices.eu”

adresini ziyaret ederek kalıcı çerezleri kaldırabilir ve hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri kaldırabilirsiniz.

Kalıcı çerezleri veya oturum çerezlerini kaldırırsanız, web sitesini kullanmaya devam edebilirsiniz, fakat web sitesinin tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı olabilir.

3) Cicekpostasi.com kişisel verileri hangi amaçlarla kullanıyor?

Cicekpostasi.com , mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde kişisel bilgilerinizi kaydedebilecek, saklayabilecek,

güncelleyebilecek, üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, sınıflandırabilecek ve işleyebilecektir.

Kişisel verileriniz şu amaçlarla kullanılmaktadır:

Web sitesi/mobil uygulamalar üzerinden işlem yapanın/yaptıranın kimlik bilgilerini teyit etmek,

İletişim için adres ve diğer gerekli bilgileri kaydetmek,

Mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz

sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler ile ilgili müşterilerimiz ile iletişime geçmek, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek,

Elektronik (internet/mobil vs.) veya kağıt ortamında işleme dayanak olacak tüm kayıt ve belgeleri düzenlemek,

Mesafeli satış sözleşmesi ve Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un ilgili maddeleri tahtında akdettiğimiz sözleşmeler uyarınca üstlenilen yükümlülükleri ifa etmek,

Kamu güvenliğine ilişkin hususlarda talep halinde ve mevzuat gereği kamu görevlilerine bilgi verebilmek,

“Müşterilerimizin bize bildirdiği ilgi alanlarını dikkate alarak” müşterilerimizin ilgilenebileceği ürünlerimiz hakkında müşterilerimize bilgi verebilmek, kampanyaları aktarmak,

Web sitesi ve/veya mobil uygulamalardan alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek ve

müşteri çevresi analizinde kullanabilmek, çeşitli pazarlama ve reklam faaliyetlerinde kullanabilmek ve

bu kapsamda müşteri memnuniyetinin sağlanabilmesi için anlaşmalı kuruluşlar aracılığıyla elektronik ortamda ve/veya fiziki ortamda anketler düzenlemek,

Anlaşmalı kurumlarımız ve çözüm ortaklarımız tarafından müşterilerimize öneri sunabilmek, hizmetlerimizle ilgili müşterilerimizi bilgilendirebilmek,

Hizmetlerimiz ile ilgili müşteri şikayet ve önerilerini değerlendirebilmek,

Yasal yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve yürürlükteki mevzuattan doğan haklarımızı kullanabilmek,

4) Cicekpostasi.com kişisel verilerinizi nasıl koruyor?
Cicekpostasi.com ile paylaşılan kişisel veriler, Cicekpostasi.com gözetimi ve kontrolü altındadır. Cicekpostasi.com bu konuda üzerine düşen yükümlülüğün farkındadır ve

bunun için gerekli bütün düzenlemeleri ve çalışmalarını yapmıştır.

5) Kişisel veriler paylaşıyor mu?
Müşterilerimize ait kişisel verilerin üçüncü kişiler ile paylaşımı, müşterilerin izni çerçevesinde yapılmaktadır ve kural olarak kullanıcılarımızın onayı olmaksızın kişisel verileri üçüncü kişilere aktarılmamaktadır.


6) Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na göre sizin haklarınız nelerdir?
KVKK uyarınca kişisel verilerinizin;
işlenip işlenmediğini öğrenme,
işlenmişse bilgi talep etme,
işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
yurt içinde / yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,
eksik / yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini / yok edilmesini isteme,
aktarıldığı 3. kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
KVKK’ya aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

7) Kişisel veriler mevzuatında değişiklik olursa nasıl haberdar olacağım?
KVKK uyarınca sahip olduğunuz haklar Cicekpostasi.com yükümlülükleridir. Bu konuda olabilecek her türlü değişiklik durumunda sitemizde de değişiklikler güncel olarak yapılacaktır. Bu kanaldan takip edebilirsiniz.

8) Verinin güncel ve doğru tutulduğundan nasıl emin olabilirim?
KVKK’nın 4. maddesi uyarınca Cicekpostasi.com kişisel verilerinizi doğru ve güncel olarak tutma yükümlülüğü bulunmaktadır. Verileriniz ile alakalı bir değişiklik olması durumunda bizimle iletişime geçebilirsiniz.

9) Cicekpostasi.com kişisel verilerinizle ilgili ulaşmak ve soru sormak ister misiniz?
Bize kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için info@cicekpostasi.com e-posta adresinden dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.


çiçekçiler - çiçek yollama- çiçek yolla - çiçekçi

Faydalı bilgiler
Kart mesajları
Bunları biliyormusunuz
Gece çiçekçi
Önemli
Çiçek postası bonus
Teslimat koşulları
Gizlilik Sözleşmesi
Doğa
İstanbul
Lale tarihçesi
Çiçekçiliğin tarihi
Kurumsal
İletişim
Bayilik başvuru formu
Bizi tanıyın
Banka hesaplarımız
Guruplarımız
facebook.com
Google.com
Twitter.com
İnstagram.com
Blog
Türkiyenin en kapsamlı çiçekçi mağazasına hoş geldiniz tüm dünya üzerinde bulunan etkin dağıtım ağımız ile siz değerli çiçek severlere her zaman en iyi hizmeti vermekten mutluluk ve gurur duyuyoruz.. 7/24 dünyanın her yerine çiçek siparişi verebilirsiniz tüm çiçek siparişleriniz çiçek postası garantisi ile teslim edilmektedir avantajlarımızdan yararlanmak isterseniz üyelik sistemimizden faydalanabilirsiniz indirimlerimizi ve teslimat sonrası siparişlerinizi çok daha kolay takip edebilirsiniz

ÇİÇEK ;


Çiçek doğada bulunan bitkilerin üreme organlarıdır.
Güzel kokuları ile böcekleri cezp ederek kendilerine çeker ve tozlaşma ile üremenin oluşmasını sağlarlar Neredeyse her bitkinin bir çeşit çiçeği vardır.
Böceklerin veya rüzgarın, doğal olayların yardımıyla, bu çiçekler doğaya yayılır ve üreme sağlanır.

Bitkilerin nesillerini devam ettirmesi için gereken üreme organı olan çiçekler aynı zamanda insanların hayatında da önemli bir yere sahiptir İnsanlar da duygularını ifade etmek için çiçekleri kullanırlar çoğunlukla.
Dünya üzerinde yaklaşık olarak 400.000 milyon çiçek türü tanımlanabilmiştir ve bu rakam sürekli artmaktadır. Bunlardan, insanlar arasından en çok rağbet gören çiçek türleri, neredeyse tüm çiçekçilerde bulunabilen, gül, papatya, orkide, yasemin, zambak, sümbül, lale, menekşe, gelincik gibi çiçeklerdir.
Bu çiçekler aynı zamanda insanların birbirlerine iyi niyet ve duygularını gösterebileceği bir araç olarak da kullanılmaktadır.

Örneğin gülün, renklerine göre halk arasında bir çok anlam ifade ettiği kabul edilmiştir. Örnek olarak kırmızı gül sevgi ve aşkı belirtirken, beyaz gül ise saflığı, sarı gül de ayrılığı temsil etmektedir.
Genelde hasta ziyaretine giderken bir buket çiçek almak, kutlamalara çelenk şeklinde çiçekler göndermek suretiyle insanlar çiçekleri kullanmaktadırlar.
Ayrıca çiçekler, bulunulan ortamı güzelleştiren hatta güzel kokmalarını sağlayan bitkilerdir.
İnsanlar evlerinin bahçelerinde çiçek yetiştirirler.
Bunun sebebi güzel bir bahçesinin olmasını sağlamak ve evinden duyduğu mutluluğu ve iç huzurunu arttırmaktır. Çünkü insan evinin bahçesine çıktığında rahatlamak ve daha mutlu olmak ister.

Aynı zamanda evin içinde de çiçek yetiştirilebilir. Bu da evin çok daha güzel görünmesini sağlayacaktır.Çiçeklerin afrodizyak etkileri vardır Bu etki insanların daha mutlu hissetmelerini sağlamaktadır. Bu nedenle çiçekler insanları hem içsel olarak hem de görüntü olarak mutlu hissettirirler.
Çiçekler fotosentez ile ortama oksijen yayarlar.
Bu nedenle güneş ışığına muhtaçtırlar. Güneş görmeyen yerde çiçekler yaşayamazlar ve çok daha çabuk solarlar. Gündüzleri, ortamdaki karbondioksiti alıp fotosentez sonucu oksijen veren çiçekler, ortamdaki oksijen miktarını arttırdıkları için insanlarda ferahlama ve rahatlama sağlarlar. Ancak unutulmaması gereken çok önemli bir nokta ise, çiçeklerin geceleri, fotosentezin tersi olarak solunum yapmaları yani oksijen alıp karbondioksit vermeleridir.

Bu nedenle geceleri, çiçeklerin bulunduğu ortamlarda oksijen miktarı azalır. Geceleri, çiçeklerin bulunduğu ortamlarda uyumamak gerekir ki eğer uyunursa insan kalktığında kendini çok yorgun hissedebilir.Çiçekler güneş ışığı gibi, toprağa da muhtaçtırlar.

Çünkü topraktan yaşaması için gerekli olan vitamin ve mineralleri kökleri vasıtasıyla alırlar.
Çiçekler topraktan ayrılırsa çabucak solarlar. Beslenemeyen her canlının öleceği gibi, çiçekler de solar, sertleşir ve ölürler. Bu nedenle topraktan ayrılan çiçeklerin ömrü kısadır.
Çiçeklerin, topraktan ayrıldıktan sonra ömrünü uzatmak için suyuna tuz atmak, buzdolabına koymak vb.. yöntemler kullanılmaktadır.
Tabi ki bazı kimyasallar da çiçeklerin ömürlerini bu noktada uzatabilmektedirler.
Ancak çiçekler en güzel kokularını ve görüntülerini koparılmadan önce, doğal ortamlarında vermektedirler.